Top baner

Ponuda

Hotel Lone Rovinj

Hotel Lone Rovinj

Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica smeštenje u čvrstom zagrljaju park-šume Punta Corrente, udaljen je samo nekoliko minuta hoda od prirodne plaže i petnaestak minuta od centralnog starog grada Rovinja. Hotel Lone jedinstven je design hotel u Hrvatskoj prožet sinergijom funkcionalnosti, sklada i elegancije. S posebnim naglaskom na umetnost dizajna i besprekornim spojem lepote, stila i istorijskog nasleđa, Hotel Lone predstavlja idealno odredište za odmor i poslovne događaje u svako doba godine.

Uz 12 apartmana hotel raspolaže i sa 236 soba. Sve sobe su posebne s obzirom da se radi o design hotelu. Postoji pet različitih tipova soba – Superior, Premium, Grand, Jazz i Family, a takođe i tri tipa apartmana – Gallery, Bay i Lone suite. Svaka soba i svaki apartman su opremljeni svim sadržajima koje očekuje savremeni posetilac. Sve sobe i apartmani imaju prostranu terasu, a apartmani nude i pogled na Jadran i okolnu park-šumu Zlatni rt. Zanimljivo je istaknuti jedinstvene privatne masažne kade s efektom beskonačnog bazena kojima raspolažu terase Deluxe soba. Takođe hotel ima tri  svoja restorana, nekoliko barova, wellness & spa centar, unutrašnji i spoljašnji bazen.

 

Hotel se radi alotmanski na upit. Cene su takođe na upit i podložne su promenama u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta tokom sezone.

 

Aranžman je koncipiran na bazi individualnog putovanja. Možete koristiti sopstveni prevoz ili Vam agencija može obezbediti avio-prevoz, uz transfer od aerodroma do destinacije. Kako biste dobili kompletnu cenu za paket aranžman sa polaskom iz Beograda, sa ili bez uračunate avio-karte (sa uključenim taksama i transferom od/do aerodroma), kontaktirajte neku od naših poslovnica. Ovaj iznos je promenljiv i dobija se u roku od par sati od trenutka upita.