Top baner

Ponuda

Noćenje na Kosmaju

Noćenje na Kosmaju

SPA I PRIRODA 2 DANA / 1 NOĆENJE
CENA ARANŽMANA: 6.000,00 RSD / NEDELJOM (sa ručkom)  6.500,00 RSD


Provedite vikend bez gradske gužve, obaveza, problema. Nedaleko od Beograda na čistom vazduhu uživajući u prodnim lepotama Kosmaja.

OBILASCI: Manastir Tresije, Spa centar Matiz

Program putovanja:
1. dan  BEOGRAD - MANASTIR TRESIJE - SPA CENTAR MATIZ / MLADENOVAC
Sa vaše kućne adrese mini busom skupljane počinje od 08:00h do 09:30h. Izlazimo iz Beograda putem koji ide preko Trešnje i Avale do Manastira Tresije na Kosmaju. Manastir je posvećen Svetom Arhangelu Mihajlu i Gavrilu a ime je dobio po potoku koji izvire pored manastira. Izgrađen je 1309. godine za života kralja Dragutina. U više navrata je rušen, paljen i obnavljan. Izgradnja novog  konaka započeta je 1991. godine. Kamen temeljac donet je sa Svete gore, a postavila ga je princeza Jelisaveta Karađorđević. Obilazak manastirskog zdanja. Nastavak puta ka Mladenovcu gradu udaljenom 15 km od Kosmaja. Dolazak u SPA centar MATIZ gde se možete opustiti i uživati sauni, parnom kupatilu, slanoj sobi, đakuziju, masaži, kozmetičkom tretmanu lica. U sastavu SPA centra radi i pedikir, manikir i frizerski salon. U našoj ponudi imate uračunate usluge Spa centra za koje se možete opredeliti. Nakon opuštanja i relaksa polazak ka Kosmaju. Smeštanje u bungalove. Noćenje.

2. dan  KOSMAJ – MLADENOVAC – BEOGRAD
Nakon doručka još malo uživanja u prirodnim lepotama. Mogućnost ostanka do popodnevnih sati ili fakultativni odlazak u SPA gde možete uživati u blagodetima ovog centra. Nakon SPA centra planiran je ručak u jednom od restorana gde ćemo uživati u domaćim specijalitetima Šumadije ili slobodno vreme. U popodnevnim časovima povratak za Beograd.                                  (Kraj usluga)

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- prevoz minu busom sa kućne adrese (8 sedišta) na relacijama navedenim u programu
- smeštaj u bungalovima na Kosmaju (1  noćenje sa doručkom -tradicionalni doručak)
- obilaske prema programu (Manastir Tresije)
- ručak u restoranu za goste koji su uzeli aranžman sa ručkom
- troškove organizacije i vođenja aranžmana

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- individualne troškove

NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana

DOPLATA ZA 1/1 SOBU:  40% od cene aranžmana

POPUSTI:  
- deca od 0 – 2 godine besplatno u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u autobusu, nemaju ležaj)

POLASCI IZ DRUGIH MESTA (mora se najaviti prilikom rezervacije aranžmana)

OPIS I LOKACIJE HOTELA:
Smeštaj je na planini Kosmaj nedaleko od Beograda i Mladenovca. Bungalovi su urađeni od drveta i okruženi prirodom. Bungalovi su za 1/2, 1/3, 1/4 opremljeni čajnom kuhinjom (rešo,sudopera,posuđe), tuš/WC, TV.

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:
U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 14:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova (postoji mogućnost kasnijeg izlaska). Smeštaj iz ove ponude registrovan je, pregledan i standardizovan od strane Nacionalne turističke asocijacije. Opis destinacija i smeštaja dostupan je u agenciji ili na web-stranici www.pelikantravel.rs .
Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izgled pomoćnog ležaja zavise od mogućnosti smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom standardne veličine tako da je zbog pomoćnog ležaja, trećoj odrasloj osobi odobren popust u iznosu od 5 %.

OPŠTE NAPOMENE:                      
Proveriti 3 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska.
Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. dužine trajanja obilazaka,  termina polazaka…)
Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak...)
Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom  putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja
Rok za prijavu uglavnom zavisi od popunjenosti. Preporuka je da se raspitate o aranžmanu minimum 4 – 8 nedelja unapred
Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi.
Molimo Vas da pažljivo pročitate Opšte uslove putovanja.Organizator putovanja je Turistička agencija PELIKAN TRAVEL, licenca OTP br. 28/2014. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja organizatora putovanja. Aranžman je ra]en na bazi od minimum 45 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska. Organizator putovanja zadržava pravo korekcije ugovorene cene  pre početka putovanja usled promene u kursu razmene valute ili promene u tarifama prevoznika i u zakonom predviđenim slučajevima.
Cenovnik za Spa i Priroda (2014. godina, mini bus 2 dana) br.S-2 od 6.5.2014.