Evropa Berlin

Kombinacija glamura i betona u Berlinu zasigurno će očarati sve one koji žele istražiti njenu živu kulturu, vrhunsku arhitekturu, fantastičnu hranu, danonoćne zabave i opipljivu istoriju. Bizmark i Marks, Ajnštajn i Hitler, JFK i Bovie, svi su oblikovani i oblikovali su - Berlin.

Berlin kroz istoriju

Ovo je grad koji je bombardovan u komadiće, podeljen na dva dela i konačno ponovo ujedinjen – i to sve u 20. veku! Prošetajte ostacima Berlinskog zida, divite se sjaju pruske palate, posetite Checkpoint Charlie.

Berlin je grad u kome je pisana svetska istorija, poput beskrajno fascinantnog 3D udžbenika gde je prošlost prisutna gde god krenete

https://media.putovanjepomeri.com/2018/09/destination-berlin-08.jpg

Berlin-raj za zabavu

Party all night !! Zaboravite na New York Berlin je grad koji zaista nikada ne spava. Ponekad se čini da su berlinci, ljudi koji vole ništa manje od sjajnog provoda. Ogroman  spektar dešavanja u gradu zadovoljava svačiji ukus, sve budžete i uzraste.

Od malenih podrumskih klubova do industrijskih hramova, pivskih vrtova s kestenima i fancy koktel barova, bezobraznih kabarea do simfonija…

Berlin donosi vruće odiseje, i to ne samo kada padne noć i vikendom već živi svih sedam dana u nedelji.

https://media.putovanjepomeri.com/2018/09/destination-berlin-07.jpg

Berlin kao trendsetter

Kada je u pitanju kreativnost, nebo je granica u Berlinu, koji je jedan od velikih evropskih trendsetter prestonica. Nakon pada Berlinskog zida, grad je postao ogromna laboratorija kulturnih eksperimenata zahvaljujući kreativnom duhu koji neguje i ohrabruje nove ideje. Vrhunski međunarodni izvođači su na stalnom repertoaru berlinske pozorišne, koncertne i operne pozornice, a svake nedelje imate koncert bar jednog svetskog ultrapopularnog izvodjača

https://media.putovanjepomeri.com/2018/09/destination-berlin-01.jpg

Biti Berliner..

Berlin je velika multikulturalna metropola, ali zadržava nepretenciozni šarm jednog velikog međunarodnog sela. Berlineri i doseljenici prate parolu „živi i pusti da žive“ i stavljaju veći naglasak na ličnu slobodu i kreativni način života nego na materijalna bogatstva i statusne simbole. Kafići su krcati u svako doba, pivo je religiozni obred, a vikend provod se završava u ponedeljak !

Berlin je prilično velik, ali njegove ključne oblasti su predivno kompaktne i lako se prelaze pešice, biciklom ili javnim prevozom.

Check out these
Awesome Tours

30% DISCOUNT
From 700€ 490€
This is a city that staged a revolution, was headquartered by Nazis, bombed to bits, divided in two and finally reunited – and that was just in the 20th century! Walk along remnants of the Berlin Wall, marvel at the splendour of a Prussian palace, visit Checkpoint Charlie or stand in the very room where the Holocaust was planned. Berlin is like an endlessly fascinating 3D textbook where the past is very much present wherever you go.
5 Days
Berlin
25+
SPECIAL OFFER
From 400€ 300€
Barcelona is an enchanting seaside city with boundless culture, fabled architecture and a world-class drinking and dining scene. Barcelona's architectural treasures span 2000-plus years. Towering temple columns, ancient city walls and subterranean stone corridors provide a window into Roman-era Barcino. Fast forward a thousand years or so to the Middle Ages by taking a stroll through the shadowy lanes of the Gothic quarter, past tranquil plazas and soaring 14th-century cathedrals.
2 Days
Barselona
15+
Area:
891.8 km²
Elevation:
34 m
Population:
3.47 million (2015)
Mayor:
Michael Müller
Podeli na društvenim mrežama
Close

Sunny Barcelona

Popunite formular da biste rezervisali ponudu. Obavezna polja su označena *Upit o dostupnosti Ponude ili bilo šta što želite da znate. Obavezna polja su označena *